Wednesday, November 4, 2009

from CIK to PUAN


salam kawan-kawan.... Alhamdulillah, sekarang saya dah bergelar isteri. thanks pada sume kawan2 yang hadir n yang wish.

thanks pada family yang bertungkus lumus memastikan majlis perkahwinan saya berjalan dengan lancar. mama yang selalu tak cukup tdo, abg yang berkejar ke sana sini. adik n adik ipar aku yg bertungkus lumus, kakak2 ipar aku yg penat membuat kerja. cousin2, makcik pakcik, n jiran2.

thanks pada nas iaitu pengapit aku yang tak jemu2 membantu aku dari segi persiapan sebelum majlis n semasa majlis. walaupun kita baru kenal, tapi ko memang kawan yang sangat baik. aku sangat terharu.

thanks pada nan iaitu kawan sekolah aku yang merekemenkan n mencari mak andam, photographer n sebagainye n yang paling penting menyetelkan masalah baju n tudung n kerusi sanding aku. ko memang best!

thanks pada fuzah, yang sanggup datang walaupun br balik keje kul 8 pg tu. ko memang sentiasa ade tuk aku. aku sangat menghargainye...

thanks pada semuaaaaaaaaaaaa kawan2 n sedara mara yang datang tuk memeriahkan majlis perkahwinan kami. aku sangat hepi sbb korang sume datang.

n thanks pd suami ku yang tercinta. thanks sbb sudi menjadi suami ayang. thanks!

after nikah

wif my hubby

bunga tangan saye...

malam berinai

pelamin kami


wif hazmi n ewin

ewin..

di atas pelamin

credit to hazmi @ lensabulat.blogspot.com

17 orang sedang bergumbira on "from CIK to PUAN"

helena's on November 4, 2009 at 2:38 PM said...

ala sikit tak puas tengok,,nt uploalagi ek,hehe

samat pengantin baru!!

Ara Amnan on November 4, 2009 at 2:49 PM said...

Selamat penganten baru CikNana!!

Cantek sgt gmbr2 tu..

Dan CikNana nmpk gler cantek.

Slmt menjadi isteri org ya~

;)

{lumut} on November 4, 2009 at 2:59 PM said...

puan nana!!!
wah2...selamat pengantin baru!
hehe...

tp nampak lain baju putih ngan baju pink..baju pink nampak matured sikit...

comel lah!=)

nana on November 4, 2009 at 3:55 PM said...

cik hel, nnt i tambah ek. demam nih...

ara, thanks a lot! doakan kami bahagia ye

ye saya lumuttttt... nape la jauh sgt ko nih. kalau dkt mmg aku heret ko datang majlis aku. ye ke aku nmpk matured. xnak laaa... nak comel2 gitu... hahaha

Cufa on November 4, 2009 at 8:24 PM said...

tahniah2!
comel laaa. :)

CHA on November 5, 2009 at 12:35 AM said...

CIK NANA.... cha mintak mahap sesgt sbb x dpt hadir kenduri kawen cik nana...ade hal family, kne ke kajang..huhu...tp rase amat lah rugi sbb kite x dpt bertemu...nak sgt jumpe cik nana...tgk gamba cik nana tu, ya ampun, comel nye kamu wahai cik nana.. aggung sgt..cantik la..awak mmg la sgt comel.. insya-Allah ade ksempatan, kite jumpe yer...lg skali, mintak maap.. n Tahniah n SELAMAT PENGANTIN BARU.. moga bahagia hingga ke syurga..

lizz on November 5, 2009 at 12:54 AM said...

cheh. merajuk aku!!! tak dijemput. huwaa!!! wakaka. saje :P
neway,congrats wei

babymiLosh on November 5, 2009 at 3:33 PM said...

puan nana,, cik milla mintak maaf xdpt dtg.. prob kereta lah.. seriously sorry ye cik eh puan nana.. huuu~~ sila uplod gamba banyak3 lagi!!! tak cukup woooooo!!! and anda sangaaaaaaat chomel..... dan ayu.. auuuuuu~~

Ai Adachi on November 5, 2009 at 6:33 PM said...

Nana nmpk sgt cantik!!!

giler meroyan xdpt pegi
tgh final la kak oi..
xbleh pegi..
Mintak Maaf sgt2

cik nana~ on November 6, 2009 at 6:30 PM said...

cufa, thanks a lot

cha, sy cr gak mane la cha. hehehe... rupenye xdpt datang. its ok...

lizz darling, bukan aku xnk jmpt. ko jauh sesangat. belah laki ko datang ye.

mila, maaf mu diterima. thanks a lot!

its ok cik ai, all d best 4 ur exam. anyway, thanks!

DilOt on November 17, 2009 at 11:31 AM said...

belah lelaki ade ke nana..kate belah nana je..jelesnye tengok..hehe..

upload la lagi nana...cantik..comei...

Ivy Metaga on November 21, 2009 at 10:35 AM said...

u look beautiful on ur wedding day

moga sentiasa bahagia k..
selamat pengantin baru

Dak Wan on December 1, 2009 at 12:42 AM said...

Tahniah! Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat :)

shazika on December 27, 2009 at 2:44 AM said...

tahniah!
dah kawen skrg
smoga kekal sampai nafas terakhir
piweeett

cun

PutraRocker on January 7, 2010 at 2:01 PM said...

tahniah cik nana..
semoga berbahigia smpe ke surga..
woooot3

Adya A. on January 14, 2010 at 2:18 PM said...

congrats ya and selamat pengantin baru....

pak long on March 6, 2010 at 3:23 AM said...

salam buat tuan umah..
moga terus berbahagia..









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez