Monday, September 14, 2009

penari cilik sekolah cik nana


hi uollll....
nak promote blog Kumpulan Seni Anak Mahmeri (KuSERI) sekolah cik nana.
sapa2 yang berminat nak diorang wat show untuk majlis korang, leh contact sekolah.
harga boleh dirunding. ;)
sila2 la ke blog KuSERI ye. thanks!



4 orang sedang bergumbira







Tuesday, September 8, 2009

cik nana nak belanje makan.


salam uoolllll...
nak tanye address kawan2.
nak anta kad jemputan. cik nana nak belanje makan.
pada semua yang mengenali cik nana, sila hantar alamat rumah ke ciknanablog[at]gmail[dot]com.
nak letak kat comment box pun boleh.

sekali lagi, sape2 yang tersinggah blog ni n mengenali tuan punye blog ni sila la emailkan alamat rumah anda ye.
terima kasih tau.... ;)
16 orang sedang bergumbira







Friday, September 4, 2009

mane spa yang best?


lagi sekali nak tanye. sesape yang duduk area klang or shah alam.
sape tau kat mane spa yang best?
kalau tau, bagitau ek...
11 orang sedang bergumbira







Tuesday, September 1, 2009

bile nak raya nih.


lama betul tak update.
n lama betul tak jenguk blog kawan2 lain.
sori la ye tak jenguk kamu-kamu semua.
ade banyak keje sangat nak kene buat.
puasa kali ni tak terasa sangat kan.
coz hujannnn je. tak rasa sangat lapar n dahaga.

last week buka puasa kat hotel uitm shah alam.
dengan cikgu2 sekolah ni.
makanan sangat2 tak sedap n tak best.
pastu pilihan tak banyak lak.
salah pilihan tul. tapi tak pe la.
pas ni jangan pegi lagi.
pas buka, gi sacc mall.
tade ape yang menarik pun. pastu gi uptown shah alam.
balik lambat gak. nasib baik tak kene marah dengan mama.

tahun ni cam malas je nak buat kuih raya.
aku ingat adik pun malas, coz anak buah aku tu dah makin besar.
tetiba dia tanye mama lak bile nak beli kuih.
musnaaaaahhhhhhh impian aku nak membeli je.
aku kemalasannnnnn sangat nak buat kuih raya tahun nih.
jangan adik aku gatal nak buat kuih tart dah la.
sungguh leceh itu kuih. jangan ade yang gatallllll nak kuih almond london. (ke london almond) dah laaaa... memang tak sanggup nak buat!
tolonggggggggg... penyakit kemalasannnn dah melanda.

tahun ni raya tak bape nak best la.
coz tak leh cuti lama2. so, tak leh la berfoya2.
n tahun dah start kasi duit rayaaaaa....
n dah tak dapat lagi duit raya. nak duit rayaaaaaaaaaaaaa
korang kasi duit raya ek. leh tak?
13 orang sedang bergumbira







PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez