Thursday, April 30, 2009

saya nak itu!!!!


huwaaa.... saya nak lagu inches and falling
sape ade lagu tu?
sila la bagitau saya
lagu tu sangat la best

I love Love
I love being in love
I don't care what it does to me

Take these tattered boxes
that used to hold your clothes
Break them down
Build them back up with your bones
All you did was construct a mess
You're good to me when only flesh
You're a memory with nothing to show

When we would take trips
We swore we'd never take pictures
Pictures only prove you can't convince
Now I wish those photographs
could convince you that what we had
would only turn out a negative

well
well
well

If fingertips are relationships
then I could barely carry your weight
If fingers are mistakes
Don't use this one to point the blame
Just sing
sing

I love love
I love being in love
I don't care what it does to me
These pills are fine to pass the time
'til I find my new drug
Then
We'll take our chances
we'll last a month
we'll never speak again

How I love being in love

And don't pick up the line
You're dressed to have a good time
you don't need him, you need to be seen
so someone else can treat you wrong
so you my love can sing this song

I love love
I love being in love
I don't care what it does to me
These pills are fine to pass the time
'til I find my new drug
Then
They'll take advantage
I'll claim that's what I want

To be the new statistic

How I love
How I love
How I love being in love

Take these tattered boxes
That used to hold your clothes
Break them down
Build them back up with your bones
All you did was construct a mess
you're dead to me if love is death
You're a memory with nothing to show

WELL
WELL
WELL

If fingertips are relationships
Then maybe I could use a break
She smiles
She points at me
shes says:
Baby I love how you sing
so just
sing

I love love
I love being in love
I don't care what it does to me
These pills are fine to pass the time
'til I find my new drug
Then
We'll take our chances
we'll rise above
we'll last until the end

How I love
How I love
How I love being in love

P.S I LOVE U - nasib baik esok cuti. tade la nak mengadap muke bos
syukur sangat saya ade superior yang sangat baik.
0 orang sedang bergumbira







hanya memuji


hari ni ade sesi puji memuji seseorang
aku chat dgn someone dari pagi sampai la sekarang
bagus gak la... aku tengah bengang dengan bos aku

banyak la persoalan aku selama ni yang terjawab
aku dapat kawan baru....
dia ni friendly
tak penah jumpe
tp borak dengan dia, cam dah lama kenal

semoga persahabatan ni akan berkekalan
n aku harap dia n "budak puji-pujian" tu akan ok

2 orang sedang bergumbira







Wednesday, April 29, 2009

nike warehouse sale


wah... ade nike warehouse sale la!
so... mari lah menghabiskan duit kawan2...

0 orang sedang bergumbira







Friday, April 24, 2009

hepi birthday nenek!


hari ni birthday nenek aku.
yang keee..... errrr.... 82 kot.
Alhamdulillah, nenek masih sihat
orang slalu cakap nenek aku nampak muda
memang betul pun. nenek nampak muda lagi
bukan pakai susuk yeeee...
mama cakap nenek cukup jaga pemakanan dia
tu pasal nenek kuat lagi
tade la kuat sangat, tp Alhamdulillah dia bole jalan
lagipun, abg aku belikan dia vitamin macam2
cume sekarang ni nenek tak dengar dah
pastu hari tu doc cakap nenek lemah jantung n paru2 berair
sedih tul rasanye...

next weekend kitorang nak celebrate birthday nenek
kitorang nak buat wild party. hehehe...
tade la... kitorang nak kumpul anak2 nenek n cucu2 n cicit2, buat doa selamat
buat kat umah mak lang, sbb mak lang baru renovate rumah dia
idea nak celebrate birthday nenek ni sbb dia cakap kat mak mertua abg aku la
yang dia tak pernah seumur hidup celebrate birthday
time tu abg aku wat birthday party anak2 dia

nenek, nana doakan nenek dipanjangkan umur
dimurahkan rezeki
sihat selalu
sayangggggggggg nenek....
0 orang sedang bergumbira







Thursday, April 23, 2009

metrojaya warehouse sale


semalam aku pegi warehouse sale metrojaya
sampai sane pukul 6.35
sampai je kat dalam stadium, aku trus serbu kat bahagian cosmetic & fragance
sebab memang aku aim nak beli perfume
tengah aku Q, tetiba je aku teringat kat encik fiance
dia ni suke gile beli perfume
aku pun heran cane perfume dia cepat sangat habis
minum ke?????
teragak2 aku nak call dia coz tengah merajuk
tapi sbb kasih sayang yang tidak berbelah bahagi (sila muntah...)
aku pun call gak tanye dia nak ke tak nak beli pape

so secara automatically, aku dengan dia jadi ok
huh! dah tak reti nak pujuk aku ek sekarang?
tamak gile dia nih...sampai 2 set mintak kat aku
dah la aku bawak cash rm300 je
so end up aku beli 1 set perfume, 2 set perfume dia
sila berterima kasih yeee en fiance










aku beli perfume tuk diri aku, sarah jessica parker-covet











untuk dia, dia nak carolina herrera 212 n davidoff silver shadow
tapi tade la aku belanje yeee
siap aku dapat upah lagi sebab tolong belikan
time kasihhhhhh......

aku rasa aku nak pegi lagi la. sebab aku sempat beli perfume je
aku nak tengok benda lain lak. so,mungkin aku pegi petang ni lagi? ;)
aku sampai umah pukul 9 coz pegi tukar charger hp mama
oh yea... aku n adik share beli hp tuk mama
nokia 2680 sempena hari ibu la kononnye...
tapi sumpah aku tak tau bile hari ibu
teruk kan??? sila kutuk aku...
tade laa... main reason kitorg beli sbb hp dia dah nak rosak
tak tau la sebab bateri ke ape
susah nak call dia kadang2
bateri selalu takde. walaupun dah beli baru pun cam tu gak
hopefully she like it. love u mum....
ni aku upload advertisement metrojaya warehouse sale untuk tatapan korang...














selamat bershopping uollssss...
0 orang sedang bergumbira







PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez