Wednesday, August 5, 2009

aku jatuh cinta lagi


aku jatuh cinta!!!!
hensemnye la dia nih. comel2 je perangai
nape la ko ni hensem sangat.
selamat tinggal rain. aku dah jatuh cinta kat orang lain

sarang hae yo, gong yoo (i love u, gong yoo)


aku bukan curang dengan tunang aku.
heheheh... tu pelakon cite the 1st shop of coffee prince tu.
bile tengok cite korea nih, diorang bercinta sume sweet2 je
ade ke orang cam tu ek? ke hanya lakonan semata2?
masa mula2 bercinta tu mesti la comel2 je rasanye
tp bile dah lama2 tu, cam dah suram2 skit
ade ke ek yang kekal comel2 walaupun dah bertahun2?
sape la yang bertuah tu. hehehehhe....

14 orang sedang bergumbira on "aku jatuh cinta lagi"

Shadow Master on August 5, 2009 at 12:44 PM said...

oh minat mamat korea eh..?
hahahaa
thx tau 4 follow me..
hehehe

cik nana~ on August 5, 2009 at 12:51 PM said...

shadow, thanks gak follow saya. minat2 gitu je. heheheh

aduka on August 5, 2009 at 12:54 PM said...

haha.. poyo nye..
=P

cik nana~ on August 5, 2009 at 1:05 PM said...

aduka, jeles ke?? hahahaha

lizz on August 5, 2009 at 2:13 PM said...

cheh.aku takleh start tgk cite korea woo. sah2 aku melekat kang. so, xtak stat.hehehe

eddie dewanaga on August 5, 2009 at 3:11 PM said...

cik nana,

seriously... really???

lumut on August 5, 2009 at 3:22 PM said...

wahh..

ade tunang da..

tbe2 aku rse jeles..

aiisshh~~hehe

aku pon minat korea gak..

hensem2!!

Ivy Metaga on August 5, 2009 at 3:31 PM said...

dulu rajin juga sy tgk drama korea ni nana, cuma skrg dah jarang dah tgk hehe

paling sy minat

"autumm in my heart"

Rashid on August 5, 2009 at 6:09 PM said...

ermm.. bila jatuh cinta, segalanya nampak indah ..

cik nana~ on August 5, 2009 at 6:53 PM said...

lizz, jangan start weh. aku pun cam tak leh berhenti nih

eddie, nape bro? gua lupe la nak baca lu punye senandung last week.

lumut, hensem kan? kan? kan? :)

ivy, cite tu saya tak tengok. ramai sangat orang suke tgk cite tu. nanti nak tengok la.

rashid, mula2 je nampak indah. bile dah lama skit, mule la nampak kelam. huhuhuhu

DilOt on August 6, 2009 at 11:20 AM said...

dulu rajin,,siap jadi pembekal cetak rompak cite2 korea atau movie2 lain..

tp skang..xmau maa~~skali dh terlekat leh jadi glers..nnt nak tgk je..

cik nana~ on August 6, 2009 at 11:25 AM said...

dilot, dah habis dah cite tu. tp ending cam sengal jeeee. memang hampa.

helena's on August 6, 2009 at 2:05 PM said...

hah cakap kat wan,,

wannnnnnnn....

ccik nana kannnnnnnnnnn

ahhahaaha

jom la dating!

cik nana~ on August 6, 2009 at 4:20 PM said...

bluweeeekkkkk... cik hel. i tak takut punnnn









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez