Monday, August 3, 2009

the 1st shop of coffee prince


sekarang aku gile nengok cite korea kat mysoju.com
jadinye aku jarang update blog. huhuhuhu
thanks to nas sebab kasi link kat aku
aku tengah tengok cite the 1st shop of coffee prince
genre comedy n romantic
setakat aku tengok ni memang best la cite ni
aku tak nak cite kat korang cane cite ni
korang tengok sendiri. nanti tak suprise lak kan
hahahaha.... kalau ade yang dah tengok tu, best kan???? kan jenet kan....
ok la, nak wat keje. ade keje kene buat.
nak buat cepat2. nanti leh sambung tengok cite ni.
daaaaaaaaaaaaa

6 orang sedang bergumbira on "the 1st shop of coffee prince"

helena's on August 3, 2009 at 12:04 PM said...

jom dating!

Sis-Lin on August 3, 2009 at 12:07 PM said...

ermm sis dh lama x layan cite korea ni..hu hu hu

Ivy Metaga on August 3, 2009 at 2:17 PM said...

ada seorang kazen sy ni mmg hantu di mysoju.com
habis cerita korea dia layan

imHepPie on August 3, 2009 at 4:54 PM said...

nih cite yg dia jadik laki tuh eh??if im not mistaken...

cik nana~ on August 3, 2009 at 9:16 PM said...

cik hel, tunggu i dapat gaji dulu ye. tak dapat lagi laaaa

cik nana~ on August 3, 2009 at 9:26 PM said...

sis, saya pun dah lama tak layan cite korea. huhuhuhu

ivy, saya baru je tengok satu cite. hehehehe....

imheppie, yup2. betul... 10 markah! heheheh... best kan?









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez