Wednesday, August 19, 2009

bengang!


aku paling menyampah dengan orang yang suke nak menyibuk hal orang lain.
aku ade kisah ke pasal ko?
jangan nak sibuk pasal aku leh tak?
bosan la ko nih. tade keje agaknye!

maaf, cik nana terlalu emo ketika ini.
entry ini diwujudkan kerana dia mungkin membaca blog aku.

BUAT KAU, berhenti menview aku!

23 orang sedang bergumbira on "bengang!"

aduka on August 19, 2009 at 11:17 PM said...

mak ai..
marah btol cik nana kite..
sabo sabo..
hehehe..

=)

lizz on August 20, 2009 at 1:25 AM said...

wah. kenape wei? sape menyebok hal ko???huhuhu.

Ai Adachi on August 20, 2009 at 2:22 AM said...

sabar ehh

cik nana~ on August 20, 2009 at 8:42 AM said...

aduka, memang marah pun. sibuk je orang tu. bluweekkkk!!! :P

lizz, seseorang yang mungkin masih belum dapat melupakan aku. hahahha... ayat cam haram!

ai, cik nana tak leh sabar kalau melibatkan orang itu. heheheh

Ivy Metaga on August 20, 2009 at 11:04 AM said...

hurmmm..sapa org tu nana, meh sini sy tolong cucuk mata dia hihi

senyummm k...=)

cik nana~ on August 20, 2009 at 11:07 AM said...

ivy, cucuk semua mata2 dia. n sume yg leh cucuk. heheheheh
i tengah tersenyum baca komen u. :)

DilOt on August 20, 2009 at 11:56 AM said...

nak menyibuk gak..sape die..meh sini dilot sunatkan die..

mcm berani aku nak sunatkan die..hahaha,,,

sabar na cik nana....

cik nana~ on August 20, 2009 at 11:58 AM said...

haahahha... sungguh berani dirimu itu nak menyunat orang. hahahaha

eddie dewanaga on August 20, 2009 at 1:26 PM said...

let me know if u need a hitman...

cik nana~ on August 20, 2009 at 1:28 PM said...

eddie, jadi bodyguard sy leh? senandung weh senandung... hehe

green apple on August 20, 2009 at 3:56 PM said...

konfem bukan aku, aku tau.

Sis-Lin on August 20, 2009 at 5:43 PM said...

rasa glamer jap kan bila org dok menyibuk..miahahahaha

puspawarna on August 20, 2009 at 9:04 PM said...

ileks2 cik nana....
ileks2 cik nana....

pat2....
tarikkk nafasss....
leepassss....

hehehe...

lumut on August 20, 2009 at 10:03 PM said...

sabar weh..
baik ko g amik wuduk sambil sebut nama Allah....

ko dtg bulan ker?
erk..haha

cik nana~ on August 20, 2009 at 11:12 PM said...

kak di, mestilah bukan kamu

sis, tak nak glamer disebabkan orang itu sis. skt ati sama orang itu

puspawarna, angin lain yg lepas. heheheheh

lumut, anak bulan ade laaaaa. selamat berpuasa. hehehe

miEz haNeM on August 21, 2009 at 8:22 PM said...

haha:) suke en3 ni..kebetulan kita deal ngan spesis manusia yang sama:) sebok je nak view2 kita kan??
wat tak tau je orang camtu

miEz haNeM on August 21, 2009 at 8:22 PM said...

haha:) suke en3 ni..kebetulan kita deal ngan spesis manusia yang sama:) sebok je nak view2 kita kan??
wat tak tau je orang camtu

Rosy Girl~ on August 22, 2009 at 9:35 AM said...

i have been there..
byk kali ku tukar url..
now i make my blog private.. on/off lar~..

huhu~

i totally understnd u dear~

cik nana~ on August 22, 2009 at 3:13 PM said...

miez hanem, mmg wat tak tau je. sebab dah tak bertegur dah. hihihih


rosy, ye la.. u private ur blog. malas nak layan org suke menyibuk ni kan?

eddie dewanaga on August 22, 2009 at 3:24 PM said...

selamat berpuasa nana....

cik nana~ on August 22, 2009 at 4:38 PM said...

eddie, selamat berpuasa... puasa tak? hihihi

helena's on August 23, 2009 at 12:20 PM said...

sape sape??meh sini i lepok sekali..haha

Anonymous said...

macam tau je sape...hehehee....kak, camne nak tglkan komen pakai nama sendiri ni...hehehe....









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez