Thursday, July 23, 2009

entry cukup syarat


cik nana ke kelantan esok. jangan nakal2 bile masuk ke blog ni
ke kelantan bukan la nak berfoya2 or berenjoy-enjoyan
tapi ade benda yang perlu dibuat
tapi.... kan best kalau gaji dah masuk. leh la bershoping-shopingan dengan hati yang gembira
hehehe... nak gak bershoping-shopingan. baru kata tadi bukan nak berenjoy-enjoyan kan?
tempat manakah yang perlu aku lawati bile ke kelantan ye?
kalau yang tau sila tinggalkan komen
yang tak tau pun leh tinggalkan komen gak. hihihi
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

15 orang sedang bergumbira on "entry cukup syarat"

Ro Zhaf Zeck on July 23, 2009 at 10:42 PM said...

kt malaysia ni negeri yg xpena jelajah lg sabah, srawak n klantan.
mbe xda relatif kt sana kot.
so aku xda cdangn la..
apa kata ko g manek urai,hehe.

Ivy Metaga on July 23, 2009 at 11:16 PM said...

hehhe...sy lagi tak tau nana..

kalo nana dth sarawak ngan sabah, sy bole cadang kan lalallaa

mek klate said...

sy org klantan,,,
mehlh sy bwk g jln2 nk???
cik nana bglh fon no...

eddie dewanaga on July 24, 2009 at 10:11 AM said...

jgn lupa carik sotong kering yg dibakar dan digelek masuk mesin penggelek... gua pernah try tu kat Kota Baru.

...atau boleh menikmati ikan goreng celup tepung di tepi pantai PCB waktu petang.

cik nana~ on July 24, 2009 at 10:33 AM said...

ro zhaf zeck, manek urai? lain macam jeee... hehehe

ivy, nanti kalau cik nana nak gi swak n sabah saya bagitau ye

mek klate, segan la nak bagi no fon. hehehhe... tapi best gak kalau ade orang nak bawak gi jalan2

eddie, teringin nak gi PCB. akan diusahakan ke PCB gak. bro, ni jumaat. gua gi blog lu tade pun senandung. :P

helena's on July 24, 2009 at 10:51 AM said...

i da pegi jalan2 kat sana,,maklumla,,ex kan ore kelantan..u nt cari nasi ape tu,,,ala lupe..alah! lupe...

cano ne..

cik nana~ on July 24, 2009 at 11:02 AM said...

cik hel, nasi kukus ke? dengan ayam tu ek?

mek klate said...

mehlh g jln2 kt sni,,sy pn boring gak xde g mn2 hjg mgu ni,,,cik nana jgnlh rsau,,,,sy mmg nk klua,cri kwn baru,,,,

DilOt on July 24, 2009 at 11:46 AM said...

dilot cume tau yg pasar siti khadijah je...hehe..shopping tudung..tp org kate baek xpyh gi kalu xde membe kelantan..nnt harga kene ketuk lak....

cik nana~ on July 24, 2009 at 11:58 AM said...

dilot, memang kene bawak gak orang sane. kalau tak mesti harga lebih kurang je dgn kl. kan?

Anonymous said...

kelantan biasa jer..selalu pergi..kalau terengganu tu best la..orang terengganu pula kurang yang menggatal..

-si pensel

Budak Pensel on July 26, 2009 at 1:03 PM said...

jgn lupa air nira...slrrrppp..dah minum pening-pening

Budak Pensel on July 28, 2009 at 12:51 AM said...

beli la wau.

helena's on July 28, 2009 at 12:14 PM said...

kenape takleh taip kat mesyuarat tingkap tu...saya rindu okey,..sile update blog anda,

lizz on July 28, 2009 at 3:23 PM said...

aku kompem ko akan borong tudung sakan cik nana!!!wahahaha.









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez