Thursday, July 2, 2009

update-update


hi korang... ni berblogging dari tempat training. malam ni tido sini. untuk pengetahuan semua, aku dah berhenti keje. n dapat keje lain. minggu ni aku training. 5 hari. dekat je dengan umah aku. hari2 aku ulang alik. tapi hari ni aku saje tido hostel. sebab kawan2 kat tempat training ni best. sume otak gile2. pas training ni aku mungkin ditempatkan kat tempat yang mungkin susah untuk aku berblog. aku akan rindu blog aku, n korang sume. walaupun aku jarang update nanti, sudi2 la jenguk blog aku ni.

seronok tul training nih. dah la makan sehari 4 kali. lauk memanjang ayam jeee. padahal aku baru je berniat tak nak makan ayam banyak2. tapi bile nampak ayam, tak leh katakan tidak. pastu instructor pun best. kawan2 lagi la best! aku harap tempat keje aku nanti tu pun best. walaupun sangat jauh dari umah aku. aku sebenarnye susah ati sangat nak keje jauh2 ni. aku kalau bole nak keje dekat dengan umah. mesti korang ingat aku ni anak manja kan? bukan... aku semenjak form 1 dok hostel. sampai la umur aku 26 tahun jarang melekat kat umah. so, bile keje ni aku nak la dok umah. b4 aku kawin... heheheh... hopefully aku dapat la tukar tempat. korang sume doakan aku ye dapat tukar tempat dekat dengan umah aku. aku harap sumenye ok! aku selalu ade masalah nak tutup cerita. korang tengok je la gambar2 aku nih. sekian, terima kasih!

kumpulan nasyid al-wahidah

mengontrol ayu je masing2

P.S I LOVE U- mai, i rindu kat u! so sori tak dapat jumpe u b4 i balik hari tu

12 orang sedang bergumbira on "update-update"

sHaH on July 2, 2009 at 1:21 AM said...

cik nana...
kenalkan kwn2 yang lawa kat sy..
hehehehe...

(saje buang tebiat..wakaka..)

haryani on July 2, 2009 at 11:27 AM said...

heri,

kamu gemuk gemuk gemuk gemuk...
berenti makan sekarang....

Ivy Metaga on July 2, 2009 at 2:40 PM said...

posing jgn tak posing

rindu lah kat nana nanti huhu..=)

new friend said...

nmpk cam best jer training 2,,
training ape ek??
mst y governmentkn??
tahniah2,,
doakn y trbaik utk cik nana....

- - [ 4nkEl r4p ] - - on July 3, 2009 at 2:47 PM said...

cik nana kamu ni bekerja ke bergembira ke bersantai kat situ??
ankel rap dah konpius ni..

DilOt on July 3, 2009 at 9:23 PM said...

nana dpt keje yg gi intebiu aritu tu ke...

alooo..lepas ni dh jarang la nana berblog..huhu...

helena's on July 4, 2009 at 12:19 AM said...

u...me miss u to...sangat!!!

Yot | is | Yati on July 4, 2009 at 1:48 AM said...

ya tuhan..anak sape gedik sangat baju pepel tu. nnt aku aplot gambar karoke nasik goreng k. kau jgn gelak.

Budak Pensel on July 5, 2009 at 7:31 PM said...

cik nana, nnti wat show nasyid kat Ipoh ya..

babymiLosh on July 6, 2009 at 1:44 PM said...

album kuar gtawu.. wanna be da 1st nak mintak sain! muahahaha~

Syen on July 7, 2009 at 8:53 AM said...

kerja.. kerja..kerja.. semua nak yang dekat.. kalu rejeki dapat kalu tak g lah mana jer tempat..

eddie dewanaga on July 7, 2009 at 2:59 PM said...

alahai... posing gadis pingitan gitu...









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez