Friday, June 26, 2009

untuk semua


korang, blog ini akan bersawang untuk jangka masa yang lama.
mintak maaf la ye kalau aku tak jengah ke blog korang.
so, take care semua.
n pesanan penaja, sila jaga tingkah laku bile ke blog ini ye.

17 orang sedang bergumbira on "untuk semua"

babymiLosh on June 26, 2009 at 9:17 AM said...

selamat menternak lelabah yg chumel =)

dotblogspotdotkom on June 26, 2009 at 10:33 AM said...

apa kata kamu pas kan blog nih kat pakcik... nanti pakcik akan tulis bagi pihak kamu...huhuhuhu....

DuRiAn rUnTuH on June 26, 2009 at 10:34 AM said...

hoho..selamat semuanye..hihi..jumpe lagi di lain chanel cik nana

sHaH on June 26, 2009 at 10:42 AM said...

huhuhuh..
nape la ramai giler blogger yg nak bercuti nih?
rasanye sy pun nak bercuti la..

cik nana~ on June 26, 2009 at 11:11 AM said...

babymilosh- semoga lelabah yang chumel itu tidak menggigit kamu. :)

pakcik- uishhhh... bahaya. nanti ramai pulak peminat blog ni. macam blog pakcik... hehehe

nazirah- doakan saya selamat n berjaya ye!

shah- bukan bercuti. saya nak g training n tukar persekitaran baru. doakan saya berjaya di tempat baru.

- - [ 4nkEl r4p ] - - on June 26, 2009 at 11:24 AM said...

apa kata hantar blog ini ke muzium dulu.nanti tak bersawang la sebab pak guard tolong jaga..

paraxixth on June 26, 2009 at 11:31 AM said...

owh...sedih nya..semoga berjaya

eddie dewanaga on June 26, 2009 at 4:58 PM said...

nak pergi mana cik nana oi...!!

helena's on June 27, 2009 at 9:59 AM said...

sama macam saya..

Ivy Metaga on June 27, 2009 at 9:16 PM said...

nana jgn lama2 yer..=)

DilOt on June 29, 2009 at 1:20 PM said...

nana gi mane ni..

dilot br dpt jengah blog nana....
no phone??...bg kat mane??email yg mane...xjenguk lg email..

biasela blog yg pertame ku jengah dulu..hehe...

cik nana~ on June 29, 2009 at 2:54 PM said...

ankel, nanti pak guard tolong bersihkan sawang ke?

cik nana~ on June 29, 2009 at 2:55 PM said...

paraxixth, tengkiuuuuuuu

cik nana~ on June 29, 2009 at 2:55 PM said...

eddie, ade kursus 5 hari. pastu kerja tempat baru. doakan saya berjaya.

cik nana~ on June 29, 2009 at 2:56 PM said...

cik hel, kita serupaaaaaa

cik nana~ on June 29, 2009 at 2:56 PM said...

ivy, tak tau la bape lama. :(

cik nana~ on June 29, 2009 at 2:57 PM said...

dilot, nana gi kursus. hari dapat beron9 jap je. nana kasi no fon kat email dil_dilot rasanye.

blog pertama dijengah? tengkiuuuuu...

rinduuuuuuuunyeeeeeee kat kamu semua!









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez