Monday, June 8, 2009

dari jauh ku pohonkan ampun maaf


maaf ita.... maaf sangat.
aku ni dah makin tua kot
aku bole terlupe yang kenduri kawan aku nih hari sabtu 6hb june
bukan hari ahad 7hb june
aku lak lately ni sibuk gak
aku memang confident gile kenduri kawan aku nih hari ahad

hari sabtu kul 1 tu aku dapat sms dari kawan aku, Along
dia tanye "pegi tak weeding ita?"
aku tanye dia sape, coz no tade dalam fon aku
pas dia bagitau dia sape aku dengan confidentnye sms dia
"Oo.. sori. Pegi. Along sampai sane kul bape esok?"
tetiba tak lama pas tu Along call aku
"ni h***ana kan??"
"ye la... nape long?"
"kenduri ita hari nih laaaa"
"hah? bukan esok ke????"
"hari ni... kat tangan along ni ade kad dia"
"hah??? bukan ahad ke??? alaaa... cane nih????"
"along pun baru otw dari kuala selangor"
"alaaaa... tak leh gi la hari nih"

hmmmm.... sengalnye la aku nih. nape ntah
dah tua agaknye.
terus aku call ita, aku mintak maaf
dia time tu nak sanding dah
pastu aku sms dia mintak maaf

ita, aku janji aku pegi belah laki ek
sori sangat2.... ampunkan la kawan mu ini yang dah hilang ingatan nih
im soriiiiiiiiiiiii.....

2 orang sedang bergumbira on "dari jauh ku pohonkan ampun maaf"

DilOt on June 8, 2009 at 4:56 PM said...

nana dh col kan..okla...

tp last week mmg byk jemputan la..dari satu umah ke satu umah...last umah dilot smpi pukul 5.30...nasi dh abes...haha...xkesala...janji smpi...dpt jumpe pengntin jap...

cik nana~ on June 8, 2009 at 11:49 PM said...

dilot- tapi diriku tetap berasa bersalah. kesian dia aaaa









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez