Thursday, June 4, 2009

selamat menjadi tua


amboi... amboi... amboi....
kemain lagi korang ye gelakkan cik nana
takpeeeee.... hehehehe
tu laaaaa... kalut sangat
sampai soalan tag pun salah
hahahahah

sabtu lepas aku n family wat bbq kat bagan lalang
makanan adalah super duper banyak gileeee
kitorang gerak lepas zohor.
dalam kul 2 cam tu, sampai sana kul 3 lebih
aku tak penah gi bagan lalang nih
selalu dengar cite orang cakap bagan lalang sekarang dah cantik
bile gi sana aku pun tak pasti ape yang cantiknyeee
gambar pantai bagan lalang tade
yang ade gambar aku yang cantik ni jeeee
sila abaikan muke aku yang cam bibik2 nih ye
kata berbbq kan... takkan la nak pakai makeup lak
lagipun encik tunang tiada, so malas nak cun2

saya bersama makcik saya yang sangat cantekkkkk ;p

ini adalah kambing n ayam bakar, sos cili, n buah mangga

ni ikan bakar ye kawan2

aku dah makan kek b4 aku sambut birthday aku
sebelum kitorang kemas2 nak balik tetiba kakak ipar aku muncul bersama2 kek
nasib baik kek tak cair dalam kete tu
kalau cair, aku paksa gak orang makan
anak2 buah aku menyanyi lagu birthday tuk aku adalah sangat kuat
orang keliling pandang2
aku pedulik ape kan.... yang penting aku tiup lilin n potong kek
muahahhahahhaha
sambutan diadakan awal kerana 3 jun tu hari rabu
tade keje la abang aku nak sambut hari rabu lepas kan
aku sangat hepi.....


nasib baik kek ni tak cair

kek bersama lilin yang menyala (ape laaa ayat aku nih)


nampak tak aku cuba potong kek tanpa tiup lilin
serius aku lupe nak tiup lilin tu dulu

baru laaaaaa teringat nak tiup

peaceeeee... saya masih berumur 26 tahun

dear alang
happy birthday in advance

semalam lagi super duper hepi tau
encik tunang balik keje gi jumpe aku
kesian dia. dah la penat pindah umah semua
pastu nak melayan tunang dia celebrate birthday
aku sayang diaaaaaaaaaaaa (sila muntah la korang)
kitorang makan kat kenny rogers kat jusco bukit tinggi
tak sempat nak gi jauh2
dia sampai pun dah kul 9
dah makan2 tu kitorang lepak luar

ini adalah gambar disaat melepak di luar jusco
kitorang tengah bincang sesuatu yang agak serius
sila abaikan muke aku yang cam tak siap tu
wah.... encik tunang semakin debab yeeee

pastu bile masuk kete encik tunang amik sesuatu dari seat blakang
jeng jeng jeng...... cuba teka ape dia????
betul.......... mesti lah hadiah kan
tapi ape dia???

ape dia???
ape dia???

ape dia???
ape dia???

teka laaaaa
teka lagi
dan lagi
dan lagi
kasi korang muntah nak teka
jeng... jeng.... jeng...


dapat encik samsung yang slim

saat aku dapat benda ni aku menangis
sebab benda ni laaaa yang aku nak sangat
tak payah la cik nana nak mengumpul duit beli camera lagi
wehuuuuuuuuuuuuuu.... time kasih encik tunang
Alhamdulillah, aku dapat ape yang aku nak

n hari ini aku dapat ini pulak
dari officemate aku
tengkiuuuuu puan mai


sebab sedap sangat, dah makan baru ingat nak snap

sekian sahaja cerita buat kali ini. kita bersambung di lain hari

P.S I LOVE U- muntah la korang baca entry aku cite pasal birthday aku

9 orang sedang bergumbira on "selamat menjadi tua"

helena's on June 4, 2009 at 4:32 PM said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...romantik la wan tu kan...i yang rasa syok lebih ni...ahahaha cam i lak yg dpt kamera,..alahai bestnyeee,sius la best..mesti u suke kan..jaga elok2 tau ,mcm u jaga perut wan tu..ahahhaa

nak pakwe camtu gakkkkkkkkkkkk..buleh?haha

kecil oh kamu..kecil saje..malu ni nak jumpe..daku gemmmmmsss..haha

lizz on June 4, 2009 at 4:37 PM said...

best giler dpt camera!!!! sile jeles beramai-ramai.wahaha

cik nana~ on June 4, 2009 at 5:57 PM said...

cik hel- dia tak romantik laaa cik hel. malu tau i.... i jaga perut dia baikkkkk punye! kasi dia buncit. hahahhaahhahah.... u gemmss ke? tak kottttt

lizz- memang best! sebab memang nak sangat ade camera. Alhamdulillah.... ;)

DilOt on June 4, 2009 at 6:34 PM said...

hel jeles..haha...i pun jeles la hel...nak gak camera...tp xdpt....nak minta ngan encik tunang nana la...pannggg berdesing telinge kene ngan nana..lariiiiiiiiiiii

MISZ NaNa on June 4, 2009 at 8:22 PM said...

oh bestnyetunangubagi kamera!!! waaa sungguh romantik! sangat jeles sekarang ni

NUNaini ۞ on June 5, 2009 at 10:06 AM said...

wah dpt camera! besh besh...
lih snap snap pasnih...

bagan lalang? lamanye tak gi sana =(

cik nana~ on June 5, 2009 at 11:01 AM said...

dilot-jika tunangku itew sekaya bill gates, akan ku suruh tunang ku itew bagi sorang satu kamera kat kawan2 saya tau. heheehehe

misz nana- cik nana gumbira... kerana tidak perlu mengumpul duit lagi. huhuhuhu

nun-kamera saya tak semahal kamera nun. hihihihih... bile nak snap gambar i nih darling???
nun penah gi bagan lalang ye?

NUNaini ۞ on June 7, 2009 at 12:01 AM said...

ala mahal ke murah ke janji dpt snap snap...
HeHeHe...meh la cini nun snap kan...

a'a dulu slaloo pegi sana...
suka gi sana sbb besh lah...
lih jln jauh ke tgh...kekekeke...
owh rindunye nak ke sana...

cik nana~ on June 7, 2009 at 11:05 PM said...

nun- umah kat ne? nana baru 1st time gi sane. tak mandi pun. kotor la air kat situ









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez