Monday, June 22, 2009

sesi bersama?


cik hel! oh, n kawan cik hel bernama ain. kitorang jumpe kat sunway pyramid. tapi cik nana sangat jahat kerana datang lewat 1 jam setengah. maap ye cik hel. sudah ku terangkan mengapa. memang tak dapat dielakkan. bukan salah diriku ini.

dah la bile sampai pyramid, parking full. pastu selama ni dah habis tawaf pyramid tu, leh terlupe lak kat mane studio r. zaman2 study dulu, punye la rajin gi studio r pyramid. memang sengal sebab kelam kabut. dari jauh cik hel dah senyum. nasib baik cik hel n cik nana leh cam walaupun tak penah berjumpe. bile dah jumpe cik hel, leh la pulak tak tau mane subway tuh. oh yea, cik hel belanje aku subway. dah la belanje makan, dapat hadiah lak. tengkiuuuuuu cik hel. i lap u so much! malu je tak bagi cik hel pape.

masa mule2 tu, cik hel diam je. aku yang banyak cakap. hahahaha... nervous tuh. bile nervous, aku jadi banyak cakap. sampai tak tau ape sebenarnye motif aku cite pasal benda tu. bile pikir2 balik, eh... nape aku cite pasal ni kat cik hel. paham ke cik hel nih? hahahaha... memang sengal. dah la borak cam tak ingat dunia. oh, cik hel ngata aku jalan cepat ye. hahaha... lain kali pakai kasut flat ye bile berjumpe cik nana. kekekekke....

tapi jumpe kejap je. kul 7.15 dah balik. rasa tak puas la... lain kali kalau kita jumpe lagi cik hel nak ajak main ice skating pulak. ishhhh... ngeri. kalau nak main ajak ain tau. nanti ade geng tak pandai main. tengkiu cik hel sebab sudi jumpe cik nana. sori sangat sebab lambat. memang best jumpe u. jangan serik ye. heheheh...



cantik kan??? sangat comel tau. thanks ye cik hel!

P.S I LOVE U- teringat zaman study dulu. :(

25 orang sedang bergumbira on "sesi bersama?"

helena's on June 22, 2009 at 11:38 AM said...

ahahaha..sumpah takk serik..best oh jumpe kamu...nak jumpe lagiiii,..nak men eskiting..nak jatuh tergolek bersama men eskiting..hakhakhak

pasni i pakai kasut flat,,tak larat oh nak kejo u..laju jalan..hahaha


err nak curik gambo lam ni bleh..ekeke

cik nana~ on June 22, 2009 at 11:41 AM said...

cik hel, seronok sangat jumpe u! lain kali kene jumpe lagi. gi main bowling, main eskiting, gi karaoke skali tau! heheheeheh....

oh yea, jgn lupe pakai kasut flat. hihihih.... curik laaa. tak kisah. nanti i kasi ye gambar

green apple on June 22, 2009 at 12:01 PM said...

ada kawan nama HELENA jugak, we all panggil dia HELL aka PREREMPUAN NERAKA.

cik nana~ on June 22, 2009 at 12:02 PM said...

kak dee, nama saya pun ala2 helena gak. tapi diorang panggil saya helikopter. siot tul

DilOt on June 22, 2009 at 12:28 PM said...

best nye dpt jumpe ngan cik hel skali...subway...?hehe..penah mkn 2 kali je kot..

haha...lebih kurg la tu cik nana oiii...hel****...hihi...

DuRiAn rUnTuH on June 22, 2009 at 12:32 PM said...

wawah..dapt gelang la...comel sgt lar!!~~hihi

babymiLosh on June 22, 2009 at 12:56 PM said...

adoyai... lama sudah tak berguling3 men esketing.. =(

MISZ NaNa on June 22, 2009 at 1:58 PM said...

wah cantiknye gelang! eh saye tali hp pun serupe cik nana punye la...dekat part nama je la hehe~ *best gi jalan2 ni!*

cik nana~ on June 22, 2009 at 3:10 PM said...

dilot, memang best. so, jangan datang ari isnin ye. sila datang semasa cuti umum ye.

tu la 1st time makan subway. nsb baik ade geng yang tak penah makan subway gak.

errr... ape yg lebih kurang?
*garu2 pale

cik nana~ on June 22, 2009 at 3:11 PM said...

durian, wah.. panggil durian lak. nazirah, memang comel pun. cam tuan yang kasi tu.

cik nana~ on June 22, 2009 at 3:11 PM said...

babymilosh, wah.. siap guling2 lagi ek. memang cam hindustan. ngeri la nengok orang jatuh2 nih. malu pun ye.

cik nana~ on June 22, 2009 at 3:12 PM said...

misz nana, saya memang cantik... errr... gelang tu. hahahaha...

memang ade yang tuk tali hp kan? tu pun cantik. sape nak belanje?? sila angkat kaki.

aduka on June 22, 2009 at 3:21 PM said...

model2 belon..
hehehehhe..
=P

sHaH on June 22, 2009 at 5:50 PM said...

p.s i love you-tu bukan nama novel ke? sy penah bace. sedey siot!!!

cik nana~ on June 22, 2009 at 5:57 PM said...

aduka, sume model tak bertauliah.
heheheh

shah, yup2. movie dia pun ade gak.

-- [ ankEl r4p ] -- on June 22, 2009 at 8:53 PM said...

serious cakap..ankel rap penah main 2x jer ice skating tu..tapi kalau nak tengok sape jatuh dan sape tak jatuh ok jer..jom cik nana kite men sampai lebam.huhuhu

cik nana~ on June 23, 2009 at 9:42 AM said...

ankel, kira ok la dah main 2x. cik nana ni tak penah main esketing langsung. takut gile nak main. kalau nengok org main esketing ade r. pastu gelakkan org. heheheh

Ivy Metaga on June 23, 2009 at 1:57 PM said...

wah ha ha ha..bestttnya, nak ikot ikot hehe, cikhel sy pun nak gelang satu cam cik nana hahahaa..

FdausAmad on June 23, 2009 at 10:20 PM said...

cik hell tu konfem HOT!!!

haryani on June 24, 2009 at 3:41 PM said...

ok..sekarang cemburu...bila nak jumpa "kawan stadi sama-sama... ngantok sama-sama... tp bila kelas add-math ko kena g sengsorang" nih????

bila??? bilaaa????

datang putrajaya la wehhh.... baru la pro-kerajaan....

Hazrey on June 25, 2009 at 1:13 AM said...

and why am i not being invited? ooh wait, saper yang petik kamera tu? jeng jeng jeng. Me, me, me.. (i wished..)

DilOt on June 25, 2009 at 10:33 AM said...

alahai..ye ke...xdapek la jawabye...xpela xde rezeki nak jumpe disweek....rezeki dilain ari kot...

cik nana~ on June 25, 2009 at 2:49 PM said...

ivy- kene datang sini. nanti kitorg bawak jalan2 cari makan ye.
nak gelang mintak cik hel. hahahah

fdausahmad- cik hel mmg hot! sepanas pisang goreng panas... baik juga orangnyeeee

yani- kau tetap pujaan hati hamba. datang putrajaya??? wah... mentang2 dekat umah ko. bile la nak jumpe si comel dalam perut mu ituuuu

hazrey- encik... encik ini sangat pantang nampak gadis2 hot ye. (saya memang perasan hot). nanti saya ajak encik untuk buat liputan ye. encik hazrey 'terasa' ke sbb kami tak jemput?? jgn 'terasa' ye!

dilot- huwaaa... sedih2. bile dilot nak datang sini lagi???

eddie dewanaga on June 25, 2009 at 4:42 PM said...

my ex-boss dulu juga nama Helena Nair, she's pretty and garang macam mak rimau...!!!

░♥si lampu neon♥░ on June 25, 2009 at 10:43 PM said...

oo bloggers ek,,bgusla erat silaturrahim =)









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez