Wednesday, June 10, 2009

rock kapak!


aku nak ucapkan terima kasih kat sume yang bagi cadangan hadiah birthday encik tunang.

hari sabtu lepas adalah hari berdating aku n encik tunang. kitorang menghabiskan masa n duit kat pavillion. punye la penat berjalan sehari suntuk sampai rasa cam nak tercabut kaki. pastu ingatkan kitorang nak gerak gi tempat lain. tetiba lak encik tunang nampak speedy. dia ajak aku masuk. dia nak beli cd. ni la hasilnye...

ni bukan aku punye. encik tunang yang punye

ni aku punye. thank to encik tunang sebab belanje

aku beli cd ni sebab lagu masih aku terasa-gersang. berhantu ooo lagu nih!
kat sini tulis lagu rock 90an tapi aku rasa kebanyakannye kumpulan rock 80 an.

mule2 aku kenal encik tunang, dia tak dengar lagu2 cam nih. kenal dia aku tau la kumpulan rancid la, rage against the machine la n ntah pape lagi. pastu aku ngajar dia dengar lagu tangkap leleh cam backstreet boys. hehehe... padan muke

aku ni tade la minat muzik sangat. kalau ade lagu yang best aku dengar. tapi aku suke sangat lagu rock 80's. aku paling ingat lagu masih aku terasa by gersang. pastu kumpulan rock yang aku ingat kumpulan blackrose, kumpulan graviti yang nyanyi suke pusing2 mikrofon, kumpulan masa, kris, bumiputera rockers, search (ni mestilah). lagu rock zaman sekarang aku tak boleh blah sangat la.

aku ade ajak tunang aku tengok konsert search, tapi malangnye... dia kata baik tengok MU. alaa... dah sah2 la msia akan kalah dengan MU. nak wat pe tengok kan? 1st konsert aku tengok ialah konsert KRU kat fun fair. time tu aku minat gile kat yusry. nampak je yusry kat atas pentas aku terlompat2 cam monyet n terjerit2 cam orang kene histeria. "yusryyyyyy... i love u!" pastu abang aku sound. "ek eleh... yusry yang suara sengau ni nana suke. dah la lembik"
"biar lah...dengki!" aku menjawab! hari tu aku jumpe yusry, i dah tak love u dia lagi. heheheh...
sori ye yusry!

P.S I LOVE U- korang punye fav. lagu rock kapak ape ek?

9 orang sedang bergumbira on "rock kapak!"

dotblogspotdotkom on June 10, 2009 at 12:26 PM said...

pakcik dengar seme lagu rok kapak zaman 80-an.....bila tgk gambo2 artis tu..klakar la plak...dengan berpakaian GANAZ la konon.... rambut hu ma aih....pjg gilos.... kalu lansuyior tgk pun....mau lari.... la nih pun pakcik layan juga..x beli cd...tp donlod....huhuhuhu

aduka on June 10, 2009 at 12:52 PM said...

suka BPR..

~ ketunggulan chenta~
~ dari sinar mata ~

lalalala~~

=P

eddie dewanaga on June 10, 2009 at 1:55 PM said...

nana boleh cari kompilasi Gersang, byk best hits diorang yg penuh nostalgic moment...

- bersama suara hati
- sunyi
- suratan takdir

atau favorite gua, band meditasi.

cik nana~ on June 10, 2009 at 2:08 PM said...

pakcik- plus dengan suar ketat color merah. hahhaha.. cool kan?

aduka- keunggulan cinta or keTunggulan cinta??? hehehe... best kan lagu tu?

eddie- mane ek nak cari? hari tu cari cd tak jumpe.
"usah la ku disalahkan, terjadinya perpisahan ini, itu suratan takdir"
tak tau la betul ke tak lirik nih

DuRiAn rUnTuH on June 10, 2009 at 6:05 PM said...

lagu rock jiwang memg tahap leleh punye..hih..kite suke jugk..

Mohd Ariff on June 10, 2009 at 6:52 PM said...

waahhh rock kapakk.

minat lagu kumpulan menara - sayang :)

░♥si lampu neon♥░ on June 10, 2009 at 7:07 PM said...

aku plak tak suke rock kapak. tapi kalau da pasang lam bus metro tu layan je la sampai tdo zasss

paraxixth on June 10, 2009 at 8:31 PM said...

banayak:

-kau yang bernama seri
- hanya padamu
-issabella
-bayangan gurauan.
-ke pintu kasih mu
-bunga angkasa
-lalalla banyak sangat la.macam mane nak listkan nie.

cik nana~ on June 11, 2009 at 11:11 AM said...

neon- best wooooo... ni lagu zaman aku nak meningkat remaja

paraxixth- wah banyak... i likeeeee. list jangan tak list









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez