Tuesday, June 9, 2009

tolong!!!


cane ek nak letak # orang sedang berdating / comment nih kat bawah entry
aku tak nak benda ni kat atas entry
aku dah ubah kat page element
tapi tak de pape perubahan pun
benda ni degil, still dok kat atas entry tu hah
sape2 tau tolong bagitau aku ye
terima kasih!

6 orang sedang bergumbira on "tolong!!!"

Afendy @ Ustazkodimero on June 9, 2009 at 1:12 AM said...

1.Customize
2.Blog Post >> Edit
3.Arrage Items
(Drag dia ke bawah)
4.SAVE

Itu jew kot..
(Kadang2 layout mmpengaruhi setting nih..so x leh but apa2..
kecuali la anda tahu mcm na nk edit coding code2 dia...)

Ivy Metaga on June 9, 2009 at 3:59 AM said...

aikkk..bukan kat bawah ka comment ni skrg hehehe..

alamak sy tak leh tolong nana, part2 cam ni sy bengong sikit huhu

DilOt on June 9, 2009 at 10:44 AM said...

dh klik dkt "edit HTML" tak..?dh klik dekat checkbox "Expand Widget Templates"? kalau xpaham yg ni..dilot br letak cth dkt entri dilot..

cik nana~ on June 9, 2009 at 12:12 PM said...

ustad- thanks. saya dah berjaya

ivy- tak la ivy. mule2 kat atas. tapi disebabkan tutorial dilot, saya berjaya letak kat bawah

dilot- time kasih darling!!!!

aduka on June 9, 2009 at 12:28 PM said...

heee.. dh oke dh pn.. =)

cik nana~ on June 9, 2009 at 12:35 PM said...

aduka- dah2.. hihihih... thanks to dilot.









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez