Friday, May 15, 2009

F J Benjamin Warehouse Sale



kali ni kat klang... yesssss... klang! tp kat area ni memang super duper muper jam! parking pun susah. tapi takpeeee... kat klang. saya sukeeeeeee....

details:

Date : 23-24 May
Time : 10am - 7pm
Location : Level 1, Grand Imperial Ballroom, Centro, Klang
Brand Available :
GUESS, Chronotech, Banana Republic, Raoul, La Senza, Gap, Baby Gap, GUESS Kids, GapKids, Paint 8, GcWatches, GUESS Watches, Marc Ecko Watches, Nautica Watches, Nike Timing

map to F J Benjamin Warehouse Sale @ Centro, Klang

4 orang sedang bergumbira on "F J Benjamin Warehouse Sale"

helena's on May 15, 2009 at 5:02 PM said...

mane u dpt information warehouse sale ni?i pelik la ni..ahaha

cik nana~ on May 15, 2009 at 5:10 PM said...

i dapat email. kawan i kasi...

Ivy Metaga on May 15, 2009 at 7:24 PM said...

nana selalu sale tu, murah2 ke brg2 brand tuh, nasib sy nih tinggal jauh kalo tidak, habis ku terjah warehouse tu hahahahaaa..

jadi mmg brgn yg branded ka tu??

nana kenapa lah tak bole lagi post shout out kat tingkap mesyuarat tu huhu..oh tidaakkkkk....sambil hentak2 kaki di lantai hahaha

cik nana~ on May 16, 2009 at 2:38 PM said...

ivy - yup. memang murah2. tapi biasa la, stok lama2. FJ Benjamin warehouse sale memang jual barang branded yang ade kat list tu. ivy, shout out tu i memang lock. hehehhe









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez