Thursday, May 7, 2009

I Feel


SLEEPY






5 orang sedang bergumbira on "I Feel"

Ivy Metaga on May 7, 2009 at 3:53 PM said...

hahahaha...loh dalam bnyk2 gambar, gambar si baby yg terjelir lidah juga di ambek hahaahha..
kalo sy tgk kucing tido, mmg nak usik2 sampai kucing tu bangun hehehe, kejam kan sy nih, tak suke tgk kucing senang2 tido hehehe..

DilOt on May 7, 2009 at 6:04 PM said...

kucing kalo tdo mmg macam2 rupe....terkangkang la...terlentangla...

Hazrey on May 7, 2009 at 7:53 PM said...

i was like, gambo apa ni, mana ada gambar kucing (the one lidah terjelir)..hahah, age is catching up i guess. hahaha..

lastly, only the 2nd picture i realised, alrite, this is a cat. hahaha.. i love catssss. Mum too. She likes cat. Wait, she will do anything for her cats. Haha.

Mum's house, we have bulat, billy, webster, tango, tompok. The rest I cant remember. Hahaha.

Kiranya international lah rumah my mum tu, sebab nama kucing melayu and omputih.. ehem ehem excuse me. hehe

helena's on May 8, 2009 at 9:07 AM said...

ahahaha...kucin cik nana ke?comel gile..ase nak lempang,,ekeke

cik nana~ on May 8, 2009 at 3:02 PM said...

ivy - saya letak gambar ni sebab ni je gambar baby yang cool! hahahah...
saya suka gak usik kucing saya tido. ade sekor kucing saya tu kalau dia tido saya dokong n terbalikkan dia. tapi dia tetap tido. kucing gilo...

dilot - kucing saya memang macam2 pesen tido. cam gaya superman terbang pun adeee

hazrey - i excuse u... hahahah....
wahhhh... international sungguh rumah emak en. hazrey tu. kucing2 saya pun ade gak nama omputih. harus lah tak nak kalah kan... nama nak glamer je.

en. hazrey suke kucing?? wah... jarang la laki suke kucing.

oh yeaa... bout my sis in law punye cite tu, InsyaAllah nanti saya suruh abang saya buat. tu pun kalau dia tak fedup. ;)

helena - sila lempang kucing saya. kerana dia anak yang durhaka!









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez