Monday, May 4, 2009

siapalah diri ku ini


terkejut tul aku bile masuk blog cik helena td.
tetiba nampak gambar aku yang kurang comel itu di blognya
wah...baik punye promote.
tq la cik helena. jasamu akan ku kenang
cik helena.... jari jemari i yang kecil dan mulus ini masih sakit kerana berYM tanpa henti dgn u khamis lepas.
rekod tu.... dari pagi sampai ke petang
sampai tak makan cik helena. lain kali kalau tak nak makan
jangan chat dengan i lagi tau!
marah nih....
time kasih banyak2 cik helena kerana mempromosikan blog i yang segan2 nak dibaca ni
hahahaha....

i doakan u ade kekuatan nak menyambung silaturrahim dengan orang ittiewwww...
siapakah dia? i pun tak tau... hahahahah
i doakan u berjaya di dunia dan akhirat
bertemu jodoh dengan orang yang menyayangi u
thanks sebab sudi jadi kawan i
walaupun kita tak penah jumpa

4 orang sedang bergumbira on "siapalah diri ku ini"

helena's on May 4, 2009 at 2:46 PM said...

hehehe!pomot2,ehe takpe je perkare kecik je tu,,haha jari i dah kene cagu da ne!miahaha

nyway sonok kenal ngan u ,hope can still keep in touch..kwn sampai bebile la senang cite!nt leh jumpe plak,,kite tgk sape gile,,hahaa tade i nampak je cenggini.kang jumpe takut jadi bisu je,,hahaha

tetang org tu,,i masih de masa untuk kuatkan hati kan?hehe aminnn

♥ cik intanurulfateha ♥ on May 4, 2009 at 2:48 PM said...

.ngee~
.hye sis nana :)

miss ubi on May 4, 2009 at 2:52 PM said...

hola....kwn sis helina kwn saya jua...lalala..:p...salam ziarah

cik nana~ on May 4, 2009 at 3:09 PM said...

helena- tq lagi sekali. pasal orang ittew kan, amik la masa. kalau tade org ittew, org lain pun ade kan? a'ah kan...ntah2 kalau jumpe bisu lak kita nih.

♥ cik intanurulfateha ♥ - hi! tq baca blog i nih. segannyeee

miss ubi - salam. tq baca blog i. ;)









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez