Monday, May 4, 2009

weekend?


hmmm... weekend ku sungguh la tak best sebab mood aku yang tak best
hari jumaat aku ok skit la sebab temankan abang aku gi nike warehouse sale
nike warehouse sale sangat2 la tak best yeeeee...
barang mahal, tak banyak choice
penat je pegi
aku tak beli pape, abang aku belikan anak dia kasut nike
nasib baik dia belanje makan aiskrim baskin robbins
hilang kemarahan aku kat nike
pastu gi kl convention centre. ada homedec
abang aku nak beli langsir
jalan jem, car park full
so, abang aku park kete kt ampang park
pastu kitorang naik teksi gi sana
untuk pengetahuan semua, abang aku ni sangat pemalas nak berjalan jauh
tapi bole shopping berejam2 sampai kaki aku dah naik kematu
balik dari homedec kitorang pun singgah makan kat ampang park
cozy restaurant kot nama dia.
makanan adalah sangat sedappppppppp
makan tengahari kul 5.30 petang yeeee
sangat la menyeksa perut aku
nasib baik aku rajin nak breakfast sebelum kuar
kalau tidak, sure aku glamer sebab pengsan kat tengah jalan
malam lak, tengok OIAM.
tomok menang..... ok laaaa... aku suke gak tengok tomok yang baru ni
kalau dulu... ya ampunnnnnnnnnn.... lagu meleleh2
kalau esther menang pun takpe
suara dia sangat sedaappppppp

hari sabtu lak....
wahhhh...sangat tak best hari sabtu nih
gi beli present nenek. kitorang belikan cincin tuk nenek
cincin berlian gittuuuuuu
share dengan adik beradik aku.
sharing is caring tak gitu?
pastu anta anak buah aku gi tuisyen
pastu balik umah, aku tido
sebab mama pagi2 dah kejutkan aku
konon2 anak buah aku yang tak reti bercakap tu lagi ajak aku gi pasar
tulunnnnnnn la mama..... sori yeeee...
i tak cukup tido, so i pun tarik selimut sambil sengih2
durhaka punye anak. hihihihih.....
mood adalah tidak baik sabtu tu sebabnye hanya dia je yang tau. huh!
thanks fuzah sebab tenangkan aku. aku tau aku bebankan kau
aku tak patut tambah beban kau, sedangkan kau pun tengah kesedihan

ahad lak....mood pun tak bape ok
gi rumah mak lang. nak celebrate birthday nenek
tapi oleh kerana aku berjumpa sanak sedara... wah ayat!
mood menjadi sedikit ok
seronok jumpe makcik2 aku nih
ade je benda nak kutuk
heheheheh....
best tul nenek aku nih.
jumaat tu abang aku amik nenek dari umah aku bawak gi umah dia
so, ahad tu kitorang plan abang aku akan bawak nenek aku gi umah mak lang
kebetulan ade lak kenduri kat umah sedara kitorang kat area2 situ gak
so, abang aku bawak la nenek aku gi kenduri tu dulu
pastu bawak nenek gi pusing2 kat meru tu
sebab makanan tak siap lagi
pastu bile dah siap, kitorang call abang
ramai gile datang birthday party nenek
bile nenek sampai umah mak lang, dia tanye la kat kakak ipar aku
"ade kenduri ke ni? ramai betul..."
pas nenek masuk n dah duduk
kitorang pun baca la doa selamat
pastu nenek potong kek
semua cicit nenek nyanyikan lagu hepi birthday tuk nenek
nenek sangat sporting tau...
orang suruh potong kek, dia potong kek
orang suruh dia bagi speech, dia bagi speech
pastu ape lagi...makan time laaa
makanan adalah sangat banyak yeeee
mee soto, nasi impit, nasi ayam, pecal, sambal udang, kuih
oleh kerana mood tak best, so makan skit je
pastu bile dah malam, menyesal...
sori yeee... gambar tade. mood tade nak amik gambar
tunggu gambar dari abang ku ittewwww...
dalam kul 3 lebih, encik tunang datang menyerikan majlis
nasib baik makanan tak abis lagi tau
aku balik umah dihantar oleh encik tunang
saje nak menyusahkan hidup dia
hehehhehe.... time kasih ye.... i lap u!

ni sajalah ulasan hujung minggu ku yang tak bape best kerana mood ku ittew!

P.S I LOVE U - harap maaf. ayat adalah tunggang langgang. disebabkan menaip tanpa berfikiran panjang.

8 orang sedang bergumbira on "weekend?"

Ivy Metaga on May 4, 2009 at 8:04 PM said...

aloooo...cik nana, sy datang terjah nih, jauh datang dari sarawak, sy rakan blogger cik helena hik hik, i da follow cik nana...=)

joegrimjow on May 4, 2009 at 10:55 PM said...

duni abru
jgn ji GB sudah

helena's on May 5, 2009 at 9:25 AM said...

i penah makan cozy gak,,memang mantap makanan situ!hehe

cik nana~ on May 5, 2009 at 9:52 AM said...

ivy metaga - hi!!! wah... jauhnye datang terjah. time kasih la sbb terjah blog i ni. i pun dah follow u juga. tq...

joegrimjow - yee.. dunia baru. baru nak belaja2 ni. tq coz sudi menjengah kat sini

helena - memang sedap gile makanan kat situ. bihun kari daging dia memang mantap! teringin nak makan kt cheng ho laaa. cik helena nak belanje i tak? hehehheheh

Ivy Metaga on May 5, 2009 at 10:22 AM said...

cik nana, makaseh sb follow kite hik hik, nanti sy selalu dtg terjah cik nana, cik nana rupa2 nya kita sama umur lah, masuk 26 tahun ni huhu, bila lagi kita nak kawen nih hahaha

cik nana~ on May 5, 2009 at 10:49 AM said...

ivy metaga - alamak cik ivy, saya ni nak masuk 27 bulan depan. ahahahah... lagi tua. tu la pasal. bile la kita ni nak kawin? tade anak raja nak pinang kita ke?

helena's on May 5, 2009 at 11:47 AM said...

ahaha 2-2 da tua kan??ivy ngan ciknana,,ekeke takpe2 nampak muda!awet mude!yg penting cikhel lagi mude!hehe jgn amik ati tau!amik jantung i!ngeee

i belanje ke?hehehe pikir jap..
u,,teringin nak makan nasik minyak la..mane leh dpt?miehehe

cik nana~ on May 5, 2009 at 12:04 PM said...

wah.... cik helena nih.... takpe ivy. kita awet muda. walaupun dah nak senja. hahahaha....

nasi minyak ek? hmmmm... nanti i tapaukan nasi minyak kawan i ye. ;P









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez