Wednesday, May 20, 2009

tag dari r4ptorm4chin3


i - jika diberi wang dengan jumlah yang banyak berapakah yang anda inginkan?
£1,000,000.00


ii - dalam bentuk matawang apakah wang itu anda inginkan dan kenapa?
pound sterling... bile convert ke RM jadi RM 5486695.62. wow!!!

iii - jumlah pengeluaran anda yang pertama, jika wang itu berada di dalam akaun anda?
nak beli banglo. RM 1 juta

iv - benda pertama anda beli dengan wang itu?
bangloooooooooo.. weeeeeee

v - jika harta pilihan anda apakah aset tersebut?
kereta, rumah, tanah

vi - kenderaan yang akan anda beli?
jaguar XJ

vii - anda akan bercuti dimana dan kenapa destinasi itu pilihan anda?
kat pulau2 yang indah..... tapi kene blaja berenang la dulu. sape nak ajar??

viii - siapakah akan anda bawa semasa bercuti?
family saya... tunang saya.... dan kawan2 saya

ix - apa yang akan anda buat bila keluar bersama kawan-kawan?
belanje diorang makan.... makan la ape korang nak makan. subway pun tak pe

x - barang2 yang akan anda beli? [senaraikan sebanyak mana anda mahu]
mak aih... banyak nih. kalau bole nak beli semua benda dalam duniaaaaaa

xi - konsert siapa yang akan anda hadiri?
jason mraz. im yourssssss

xii - perfume yang akan anda beli?
saya suke dengan perfume yang encik tunang bagi. bole tulis nama kat blakang botol lagiii


xiii - pakaian yang akan anda beli?
pakaian yang menutup aurat. hehehhe

xiv - majlis yang akan anda anjurkan?
doa selamat. lebih bagus kan?

xv - siapakah yang ingin anda jumpa?
ermmm.... nak jumpa tom cruise. leh tak?

xvi - siapakah yang akan anda jadikan bodyguard dan kenapa?
tom cruise. nanti biar orang culik dia. bukan saya

xvii - pulau apakah yang ingin anda miliki dan kenapa pulau itu pilihan anda?
baros, maldives. sebab pulau ni 1 of the most beautiful island in the world

xviii - perbelanjaan anda mengunakan cash, cek @ credit card?? dan kenapa?
credit card. takut bawak duit banyak2. nanti kene rompak

xix - perkara lain yg ingin dibeli?
kan dah bagitau dah... kalau bole nak beli sume benda dalam dunia nih

xx - lain-lain yang anda inginkan?
kasih sayang. boleh???


P.S I LOVE U - berangan je laaaaa


2 orang sedang bergumbira on "tag dari r4ptorm4chin3"

helena's on May 20, 2009 at 3:47 PM said...

napa tak perasan entry ni ea..

cik nana~ on May 20, 2009 at 3:54 PM said...

helena- i pun tak tau napee









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez