Thursday, May 21, 2009

meow-meow for sale


buat semua pencinta kucing, abang saya nak jual kucing2 dia
sape2 berminat, bagitau saya

kalau nak tengok kucing tu, bole g kat umah abang saya kat shah alam

puteh tapi tak puteh sangat. ade grey2 n coklat2 skit

comel. memang paling comel antara adik beradik dia

comel lagi

ketot. the smallest among her siblings

kalau nak tau harga ke, ape2 pertanyaan pun laaaa
email kat sini. ciknanablog@gmail.com
semua betina. tak silap abang saya ade 12 ekor kucing kesemuanya
yang lain dah besar skit laaaa
yang dalam gambar ni paling kecil
sesiapa nak beli leh tinggal comment n email address ye
tengkiuuuuuuu

20 orang sedang bergumbira on "meow-meow for sale"

Ivy Metaga on May 19, 2009 at 11:21 AM said...

comellll nya...tapi jauh sungguh utk sy order kucing2 tu hihi

cik nana~ on May 19, 2009 at 11:26 AM said...

ivy-nanti saya hantar kucing2 tu naik belon. hehehhe

helena's on May 19, 2009 at 12:22 PM said...

u i nak! betul ne..rege bape ea??comel gile..

cik nana~ on May 19, 2009 at 12:25 PM said...

helena - u nak i?? bole2... belanje i subway

-- [r][4][p][t][o][R] -- on May 19, 2009 at 2:13 PM said...

kalau nak beli tukang yang promote kucing ni boleh tak??

cik nana~ on May 19, 2009 at 2:20 PM said...

r4ptor-harap maaf, tukang promote bukan untuk dijual. hahahah

-- [r][4][p][t][o][R] -- on May 19, 2009 at 2:29 PM said...

adess igt tukan promote ni untuk dijual jugak..

cik nana~ on May 19, 2009 at 2:32 PM said...

r4ptor- oh tidak! not for sale. ;)

SiS-lin on May 19, 2009 at 2:32 PM said...

klu dkt..sis dh pi kejar itu kucing...jenis ape ek Nana..cute2 semua..

cik nana~ on May 19, 2009 at 2:34 PM said...

sis lin- ni kucing parsi. tak yah kejar sis. sume dalam sangkar. kakak ipar saya dah tak larat jaga. heheh..

Att on May 20, 2009 at 5:07 PM said...

comelnye kucing2 ni..
arghh comel sgt..
huhu dlm price bape eh cats tu?

cik nana~ on May 20, 2009 at 6:07 PM said...

att-memang comel... meh la beli

Mamamanja on May 21, 2009 at 2:16 PM said...

comelnya....

cik nana~ on May 21, 2009 at 3:14 PM said...

mamamanja- sape yang comel?? hihihihi

DilOt on May 23, 2009 at 5:10 PM said...

nak yg mate biru tu..tp dh de org cop..

cik nana~ on May 23, 2009 at 6:46 PM said...

dilot - dah ade orang cop dah. kalau dilot nak pun cane nak kasi. pos ek? heheheh

NUNaini ۞ on May 26, 2009 at 4:48 PM said...

OMG! OMG!
they r extremely cute~!
si puteh tuh dh mcm beruang kutub plak...
HeHeHe....

cik nana~ on May 26, 2009 at 5:22 PM said...

nunaini-beruang kutub? heheheh... beruang kutub putih melepak. dia tak bape nak melepak

Anonymous said...

perghh..comel yg first tu..
pic ibu kucing tu ade?
klu x keberatan boleh i tgok..

cik nana~ on May 29, 2009 at 12:44 PM said...

anon-sori, pic ibu kucing tu tade. ni kucing abang saya. kucing yang still available si ketot tu je.









PUJAAN HATI HAMBA

 

From Cik to Puan Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez